16. februar 2014

Informasjon til selgere - vårsalg 2014

Velkommen som selger til barnebrukttøysalget i Helgerud kirke!
Hvordan blir jeg selger?
Send en epost med navn, epostadresse, mobilnummer til barnebrukttoysalg@gmail.com. Du får tildelt et selgernummer som skal settes på alle klær og ting du leverer. Du må være 16 år eller eldre for å få eget selgernummer.

Selgernummer deles ut fra 15.februar. Det deles ut 125 nummer, maks et per husstand. 

Hva kan jeg selge?
Du kan selge VÅR- & SOMMERklær, sko, utstyr og leker. Alt må være helt, pent brukt og rent.

Hvor mye kan jeg selge?
Du kan levere max 50 klesplagg; skotøy, utstyr eller leker kommer i tillegg. Alt må være hel og av god kvalitet. (OBS! Ønsker du å levere mer så plukk de beste plaggene fra haugen din og selg de. Og så har du jo alltid mulighet til å øke 'kontingenten' med å bidra som medhjelper (100 plagg) eller styremedlem (ubegrenset), noe som også sikrer at arrangementet kan drives i framtiden.)

Hvordan leverer jeg klærne?


Alt må merkes med selgernummer (med sirkel rund), størrelse og pris, skrevet på klistrelapper som vi tar av i kassen. OBS! IKKE bruk nåler eller lapper som faller av.  Ting som ikke er merket kan ikke selges siden det er umulig å vite hvem som eier dem. Du bestemmer selv prisen på det du skal selge - hva ville du selv ha betalt for det? Vi legger vekt på at tøyet skal være rent og pent. Ting leveres i en stor plastsekk, sortert etter gutt/ jente og størrelse (dvs 'baby' (opptil str 86) og 'store barn' (fra str 92)). 
70% av inntekten går tilbake til selger & 30% til barne- og ungdomsarbeid i kirken.  

Gi bort usolgte ting til et godt formål
Det er mulig å gi bort klær og utstyr som ikke skal selges - eller som ikke har blitt solgt - til et godt formål f.eks. trengende barnefamilier. Du kan bestemme dette enten når du leverer, eller når du henter oppgjøret på lørdag.  
Vi samarbeider med hjelpeorganisasjonen 'Hjelp oss å hjelpe', avdeling Akershus. For mer info se https://www.facebook.com/HjelpOssAHjelpeAkershus


INNLEVERING av tøy: FREDAG 14. mars kl 16:30-18:30

HENTING av usolgte klær og kontant oppgjør: LØRDAG 15. mars kl 16:30 - 17


(Ta god vare på kvitteringen din som du får når du leverer tøyet på fredag, og som du må vise frem på lørdag når du henter oppgjøret. Vi ber om forståelse at tet er IKKE mulig å få utbetalt penger utenom den tiden avsatt på lørdag.)


VI TRENGER OGSÅ FLERE MEDHJELPERE , SÅ VI BLIR VELDIG GLAD OM DU HAR LYST !
Som medhjelper deltar du på fredag & lørdag, og da kan du “plukke“ godbitene før salget. Du får levere 100 plagg istedet for 50, og kan beholde selgernummer fra forrige salg hvis du sier ifra i god tid. 

Vi serverer også pizza, drikke og godteri underveis . Du blir kjent med masse hyggelige mennesker & kan handle til hyggelige priser.

Ingen kommentarer: